After merging two projects into a new projects, all the attachments stopped working

Hi

We merged two different projects into a single new project, after the merge all the attachments stopped working in the new project. In the ticket we can not see the preview icon and when we click on it we get the following error message.

The requested content cannot be loaded.
Please try again later.

Ive checked the attachment folder and images seem to be there, its just the link that seem to have been broken.

Can you please advice?

Many Thanks

Shoaib

1 answer

0 vote
Yew Teck En Atlassian Team Dec 04, 2013

Hi Shoaib, did you pointed the attachment path during the project import? In addition, you might want to check if you experiencing this bug https://jira.atlassian.com/browse/JRA-27889 which the attachment has link to incorrect attachment.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

887 views 3 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you