It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Add customers to an organization button is not working

Hi there !

 

I'm trying to add customers to an organization but the button Add is simply doing nothing.

The result is the same when i use the button in the list of the organizations or the button inside the organization.

 

Do you have any idea ? If you need more details, don't hesitate to ask me. I'm quite new inside this community, i don't really know what i need tell you to help me :)

Thanks in advance.

 

Fabrice.

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi @Fabrice_Chatenet and welcome to Community!

I recently came across the same issue, can you switch your Jira language to English and try again?

Hope this helps,

- Manon

Assuming your Jira currently is in French, here is the related bug: Adding customers to an organization in French language is not possible.

Hi @Manon Soubies-Camy,

Thank you very much! It really helped. 

You assumed correctly, our Jira is currently in French.

But to make it work, i had to change the language of my browser and not the language by default inside Jira.

I hope this may help other people while this little bug is still out here ;)

Fabrice

Good to know, thanks!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you