Activity tab does not load on 4.1.2

Hi All

I recently upgraded from 4.1 (from 3.13) on test instance. My activity tab does not load at all (it has been 30 min and still does not load). Any ideas?

However, when I upgrade the same instance to 5.0.2 (from 4.1) the activity tab loads (although with broken avatar).

Any idea how I can get the activity tab to work on the interim 4.1 version?

Rahul

3 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

Application Links had some issues, and was a bit unstable earlier. May be all those are corrected in 5.x

This widget could not be displayed.

Do you really need that?

This widget could not be displayed.

Well, it has been raised as a bug on my test instance upgrade testing. So I am trying to find a resolution. In any case, the same data when upgraded to 5.X (on test instance) , the activity stream works fine. Strange..!

Rahul

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in New to Jira

Are you planning to trial, or are currently trialling Jira Software? - We want to talk to you!

Hello! I'm Rayen, a product manager at Atlassian. My team and I are working hard to improve the trial experience for Jira Software Cloud. We are interested in   talking to 20 people planning t...

79 views 1 0
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you