404 errors after upgrade to Jira 6.2.6

I just finished an upgrade to 6.2.6 and everything looked to have worked fine but clicking on issues goes to a blank page (404 error).

Searching for tickets by name will result in the ticket opening successfully.

After upgrade I copied the server.xml and web.xml files over from old installed. Seen a question from earlier where editing the web.xml with the newest changes from 6.2.6 will fix the issue. I merged the files and tried and Jira wouldn't load at all.

Any help would be great.

1 answer

Got it. copied the server.xml and web.xml from the working dev site to production and success!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Monday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

685 views 6 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you