2-legged OAuth is not properly configured on the remote stash end

This is the error I get when I try to create a trigger.  However, testing OAuth config on Ingoing/Outgoing on Stash and JIRA says it is configured correctly.

4 answers

having the same issue today. Anyone have any ideas? I have the IP addresses wildcarded on both ends...

I had to remove the existing applications links and re-create them to get this to work. Our problem started after upgrades to both JIRA and Stash. Apparently the newer versions have new features on the application links.

Same problem Here!

I am Also Having the same problem here

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

118 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you