Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,462,000
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

issueLink searches in Jira Automation are returning zero results all of sudden today

I've been using issueLink= searches within Jira Automation for a year and have had no issues until overnight when they have stopped working. Within Jira JQL I can do a search as simple as "issueLink=CSECV-152" and get the issues that link to that issue. However, in both a LOOKUP search and a scheduled JQL search the same queries are returning 0 results. The issueLink functionality is broken all of sudden in Jira Automation.

This is breaking functionality to core workflows in our organization.


How can this be fixed?

0 comments

Comment

Log in or Sign up to comment