Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,457,001
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Unable to deploy from the snapshots created

I am trying to setup a Training environment for Atlassian Jira. Post the Installation and setup completion, i am trying to deploy the system configuration from the snapshot created in the dev environment. Snapshot has been created successfully. But while am trying to deploy the snapshot created, am receiving an error and the deploy gets failed.

Error message:

WARNING Project <Project Name> refers to the missing user <Username>

It seems to the missing user are not part of our association but somewhere that username is linked to the project. Please help in identifying on how to find/locate the missing user from project or its associated issues. Since there are many issues associated it gets difficult to identify. Kindly help

1 comment

Lenard Lee Atlassian Team Nov 15, 2017

Hi Shadish


I understand that you're trying to setup a cloned instance of JIRA and you've encountered an error message stating:
WARNING Project <Project Name> refers to the missing user <Username>


Could you provide the following information which may help narrow down the cause of your issue.


# What is the JIRA version of the training environment?
# How was the installation done, and was it successful?
# Is it a JIRA Cloud or JIRA Server instance?
# When you say "snapshot", are you referring to the "backup XMLs"?
# How are you "deploying" the "snapshots"? Are you performing a system restore?
# What version of JIRA was the "snapshot" derived from?


Best regards,
Lenard

Comment

Log in or Sign up to comment