Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Need issue collector as a hyperlink in jira

We are currently using ISSUE COLLECTOR functionality at jira.ea.com and was wondering if there is a way to include the issue collector as a hyperlink rather than a blue trigger - i.e. the user clicks the hyperlink and the JIRA issue collector form appears, rather than being restricted by having the user click the blue trigger that can aonly appear in certain places on a confluence page.

1 comment

Danyal Iqbal Community Leader Feb 12, 2018

This migh´tbe helpful:

Go to Project Administration > Issue Collector > click on Issue Collector, get the Issue Collector ID from the end of the browser link. For example the collector ID below is "0a80f453"

http://localhost:8711/secure/ViewCollector!default.jspa?projectKey=SRS&collectorId=0a80f453

Replace <collectorid> in below URL with the collector ID above.

http://localhost:8711/rest/collectors/1.0/template/form/<collectorid>?os_authType=none#

Add hyperlink anywhere.

Hi Danyal,

 

Thanks for the API suggestion, here for the same case we use secured JIRA server to access. We get a blank screen when we try to use the solution. Suspecting, 

...?os_authType=none#

 

Does "os_authType" needs to be changed to be something else instead "none#"?

https://localhost:8711/rest/collectors/1.0/template/form/<collectorid>?os_authType=none#

 

Thanks! 

Prakash

I'm running into the same issue. We're trying to post a hyperlink on a Sharepoint site, but when the hyperlink is inserted as shown above, a blank page appears.

Comment

Log in or Sign up to comment
TAGS

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you