"Agile Board" link is not working.

I use jira agile onDemand and when I have an issue open and click the "Agile Board" button it tries to open ".../secure/GHGoToBoard.jspa?issueId=11411" in an overlay window (which fails) instead of opening the new site. right click -> "Copy link Location" and accessing the url via the browser location bar works as expected.

1 answer

1 accepted

1 vote
Jason Worley Atlassian Team Mar 31, 2014

Thanks for mentioning this. Looks like an issue where its not appending "&inline=true" as such:

/secure/GHGoToBoard.jspa?issueId=11411&inline=true

I noticed it also works when you right click and open in a new tab.

In any case, this was reported here for reference:

https://jira.atlassian.com/browse/GHS-10393

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Emilee Spencer
Published 8 hours ago in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: DeepAffects

Hello Atlassian Community! My name is Emilee, and I’m a Product Marketing Manager for the Marketplace team. Starting with this post, I'm kicking off a monthly series of Spotlights to highlight Ma...

30 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot