Users not found

Hi - I'm trying to assign users to issues but no matter who I type, no users are found except for myself. I've added 12 users. I was able to make an assignment earlier in my configuration but now I can no longer do so. It just says "no matches".

1 answer

0 vote

Hi Amy,

Can you still see the users in the User browser with all of their groups associated?

Maybe they simply don't have the Assignable Users permission anymore in your project permission scheme.

You may easily check if they have this permission by using the JIRA Admin Helper. :)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Mar 28, 2018 in Jira Software

Can a company’s culture make or break agile adoption?

Can a new-to-agile team survive and thrive in a non-agile culture? If so, what advice would you give to those trying to be agile in a non-agile culture? What's the key(s) to success? Share your thoug...

12,064 views 15 13
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you