Unable to start server after upgrade to 7.5

Hello, I have recently updated my server from 7.3 to 7.5 and now it is refusing to startup. This leads to 502 errors when attempting to navigate to the site. Does anyone have a potential clue as to why this has occurred?

1 answer

0 vote
Daniel Wester Community Champion Sep 08, 2017

What do the logs say?

You may want to file an issue with Atlassian Support.

Actually, I'm sorry, turns out it was due to the server.xml resetting the port to 8080 which was different than my nginx config was expecting.

My bad!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 21, 2018 in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

1,242 views 10 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you