Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Sceenshot attachments disappear in description field when creating issue in JIRA Servicedesk Edited

Both in Description and Comments when I paste a screenshot, it disappears when creating issue or a new comment. My solution is to edit Description or comment and save.

I'm sure this is happens in JIRA Servicedesk, but maybe sometimes in JIRA software to.

But maybe there are a better "real" solution to this?

Looks like this when saved the comments

hidden_attachment.png

1 answer

0 votes
Owen Wallis Atlassian Team Jun 08, 2021

Hi there, where are you pasting from?

Copy (ctrl c) and paste (ctrl v) on a PC.

Owen Wallis Atlassian Team Jun 15, 2021

Ah no sorry I meant what source were you copying from? I.e. was it from an external site, a Confluence page with restrictions, a Jira ticket with restrictions etc

Just "Snip&Sketch tool"

Owen Wallis Atlassian Team Jun 16, 2021

Hmm strange. Perhaps our systems are having problems parsing the content from that tool.

Is it going to be painful to download the file from Snip&Sketch and then upload into ServiceDesk?

It works again if I edit the comment or description and paste the image again. 

Sometimes it works the first time, but sometimes I need to edit and paste again.

Owen Wallis Atlassian Team Jun 20, 2021

It might be something to do with token expiry.

When you use the tools are you leaving the tabs with your tickets open for a long time?

In that case the authorisation token which says you are allowed to upload images could expire.

When you 'edit' the page its looking like it is refreshing the token - hence the uploads are working.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
SERVER
TAGS
Community showcase
Published in Jira Service Management

JSM June ask me anything (AMA)

Hello Community members! We’re wrapping up the end of JSM June with an Ask Me Anything (AMA) with the Jira Service Management product team. This is your chance to ask all your ITSM questions to o...

120 views 7 10
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you