Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Restoring Production Data on Test is failing at 90%. Throws ORA 942 error. Please suggest.

Hi All,

We have first installed a test environment of JIRA Datacenter, exported a back up using the system "import & export tool", "Backup system". Then we spun up the Prod environment and imported the data from the backup using "Restore System" successfully.

We haven't used Test for a couple of months and teams have used the Prod regularly and we made a few changes on Prod project schemes, plugins, behaviours and a few other workflow changes.

Now, when I try to do the same from Prod to Test, I got the errors below and then import process stuck at 90%:

  • ORA-00955: name is already used by an existing object
  • ORA-00942: table or view does not exist

I understood that the mismatch of plugins and DB schemes are causing the problem, so I hard reset the "Test" environment by restoring "startupdatabase.xml" and that fixed the ORA-00955 error. It still showed ORA 942 but the data got copied and import process was stuck at 90% as before except that the data is intact. However, the only problem I find is that all the project Boards are missing. The log goes into the error loop on and on again. I have pasted the log below, please help:

Caused by: Error : 942, Position : 242, Sql = SELECT "ADMIN_PASSWORD","APPROVAL_STATE","DVCS_TYPE","LAST_POLLED","DEFAULT_GROUPS_SLUGS","SMARTCOMMITS_FOR_NEW_REPOS","OAUTH_SECRET","AUTOLINK_NEW_REPOS","ACCESS_TOKEN","HOST_URL","NAME","OAUTH_KEY","ID","PRINCIPAL_ID","ADMIN_USERNAME" FROM "AO_E8B6CC_ORGANIZATION_MAPPING" ORDER BY "NAME", OriginalSql = SELECT "ADMIN_PASSWORD","APPROVAL_STATE","DVCS_TYPE","LAST_POLLED","DEFAULT_GROUPS_SLUGS","SMARTCOMMITS_FOR_NEW_REPOS","OAUTH_SECRET","AUTOLINK_NEW_REPOS","ACCESS_TOKEN","HOST_URL","NAME","OAUTH_KEY","ID","PRINCIPAL_ID","ADMIN_USERNAME" FROM "AO_E8B6CC_ORGANIZATION_MAPPING" ORDER BY "NAME", Error Msg = ORA-00942: table or view does not exist

1 answer

I have the same problem. Can you please share what was done to fix it?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
SERVER
TAGS
Community showcase
Posted in Jira Software

Presenting the "Best of 2020" Jira Software roundup!

Catch up with Atlassian Product Managers in our 2020 Demo Den round-up! From Advanced Roadmaps to Code in Jira to Next-Gen Workflows, check out the videos below to help up-level your work in the new ...

7,071 views 8 28
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you