Problem with "Product Requirement" macros

The macros on our "Product requirement" pages (in Confluence) stopped working yeasterday after we disabled the JIRA Agile add-on, in our Atlassian OnDemand.

The following screenshot shows that the problem on our project overview page:

...and the screenshot below, shows the macro problem in a single page. The page was created using the "Product requirement" button.

Clicking the macro, then brings up the following message pop-up:

Any help and/or hints to what might be the problem is appreciated.

1 answer

Somehow our Atlassian OnDemand Confluence-server needed a restart. After the support people restarted the server everything worked again.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Feb 15, 2018 in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

1,006 views 5 18
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot