Integrating TestRail with Jira - opening Defect problem - issuetype numeric value

Hi all,

 

I am trying (for the first time) to integrate testrail with Jira cloud. I am using default values in the push/add URL fields and get Error 301 for Push and "incorrect linked page" when i try to Add a defect. 

I understood that the URL need to be defined with arguments, so in order to open a bug I need to type "issuetype" that equals to numeric value of Bug. But I can't find the numeric value ...

 

HELP!!! 

Thanks,

Maria

1 answer

0 vote

¿como resolver el error  404 ?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

150 views 4 7
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you