Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

HELP: Quick filter is not working properly Edited

Hello,

Background: we created a new issue Type called "Salesforce Task" and applied a different workflow called "Salesforce workflow". All other issue types are using our "Standard workflow".

I then created a quick filter to just show all Salesforce Task i.e. issuetype = Salesforce Task.

This filter seems to be only working for the Salesforce task issues that are in a status that is common between the SF workflow and our Standard workflow e.g. In Progress, Done

I've attached an example where I am using the filter Salesforce workflow which only shows issuetype = Salesforce Task but you will notice that it does not show everything (AR-1742 is not showing on the board even if it's a Salesforce task and in the same sprint) As stated above, it only shows tasks that are not using the new statuses we added in the Salesforce workflow e.g. In Progress, Done which is strange because that is not even part of the filter.

Hope someone can help me. I am almost sure that it has something to do with the new statuses that we've implemented in the Salesforce workflow but I need to know how to fix it.

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

i figured the issue is with the new statuses were not mapped to the columns in the board settings!

@art  - please could you share your solution, i am experiecing a similar issue.

Thanks

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Jira Service Management

JSM June Challenge #2: Share how your business teams became ITSM rockstars

For JSM June Challenge #2, share how your non-technical teams like HR, legal, marketing, finance, and beyond started using Jira Service Management! Tell us: Did they ask to start using it or...

171 views 6 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you