Create Issue does nothing

Just after login, from landing page clicking on Create button does nothing but loading icon disables the screen. Even tried in Plugin-SafeMode, same result.  Ran Integrity Check as well, No Errors. Have anyone had this issue?Jira-CreateIssue.PNG

1 answer

0 vote

Hi Sathish,

Can you tell us what errors appear in the Atlassian Jira log after you click the create button? What version of Jira are you running? Have you recently made any changes to the setup, such as a database migration or Jira upgrade?

Kind Regards,
Shannon

Hi,

After Re-indexing and Add-On updates, it resolved.

Sorry for the delayed response.

Regards,

Sathish

Hi Sathish,

Thank you for letting us know you were able to resolve your issue.

Have a nice weekend. :) 

Kind Regards,
Shannon

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Mar 28, 2018 in Jira Software

Can a company’s culture make or break agile adoption?

Can a new-to-agile team survive and thrive in a non-agile culture? If so, what advice would you give to those trying to be agile in a non-agile culture? What's the key(s) to success? Share your thoug...

12,657 views 15 13
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you