Component Lead field says "No Matches"

I'm trying to set up a Jira project and the Component Lead field won't find any users. When I click the drop down it says "No Matches". I've tried typing in my own name and other users in my company, but I get no luck. Assignable user is set to "any logged in user", so I don't think it's a permissions issue. What am I missing?

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

I found the answer. I couldn't pick a Component Lead because of a Setting in the Global Permissions. The Browse Users permission was set to 'jira-developers', a group I was not a part of. After I changed the Browse Users permission to 'Anyone', I was able to add Component Leads.

1 vote

Hi, what version Jira are you on?  I've heard of a bug in Jira Server 7.3.0 that impacts this.

I'm using the Cloud

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Asked Thursday in Jira Ops

I'm John Allspaw, Ask Me Anything about incident analysis and postmortems

I'm John Allspaw, co-founder of   Adaptive Capacity Labs, where we help teams use their incidents to learn and improve. We bring research-driven methods and approaches to drive effective inciden...

507 views 2 5
View question

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you