Automation-Rule stuck in status "in progress"

Dominik Hufnagel April 2, 2024

Hi together,

need some help to understand my Automation-Rule problem.

 

We created an Automation-Rule for the event "create issue". The Rule is running many times a day without problems.

Two days ago Automation-Rule stuck in status "progress" for one execution. (screenshot)

grafik.png

We shut down the system and restarted it, assuming that this would clean up the automation rule. Unfortunately this did not work. Can anyone help me how I can kill the open execution?

 

1 answer

0 votes
Florian Bonniec
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
April 2, 2024
Dominik Hufnagel April 2, 2024

Hi @Florian Bonniec 

thanks for your answer.

I face a different issue. The Automation-Rule is running, but for only one execution it stucked in status "in Progess". This was 2-3 days ago.

After identifying it, we decided to shut down the system and restarted it. We assumed that this would correct the error. But this one execution still stucks in status "in Progress".

My fear is that this could become a problem as it could take a connection in the DB pool due to the infinite loop

Best Regards Dominik

Florian Bonniec
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
April 3, 2024

Hi

 

I'm not sure a rule In Progress is running, you can export thread dump and have a look to see if there is any thread blocked (automation-rule-executor:thread-).

 

Regards

 

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
SERVER
This widget could not be displayed.
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events