Assigne is removed in workflow screen?

Hey there,

I've got a strange behavior on before issue transition:

I have an issue, which is assigned to an user. The user clicks on "Resolve" and the workflow screen pops up but the field "Assignee" is "Not Assigned". This means, the assignee user is lost as soon as the workflow screen pops up. I can select the user again and the transition goes smooth, but if you don't look at the assignee, it's lost then.

My Project config:

  • Default assignee: Unassigned
  • Workflow: Copy of Jira workflow, Start-Progress has Post Function assign to current user.
  • Using Greenhopper, Scrum Rapid Board for the project
  • Jira Version: v5.2.11#854-sha1:ef00d61
  • No magic plugins for workflows/scripts in use, just plain Jira

Anyone else seen such a strange behavior? Anything I can do to fix it?

Thanks,

Mark

2 answers

May be Using jquery scripts we can hold the reporter name in the assignee field on resollve screen.

Refer Jquery scipts hope helps you.

A hack to restore default behavior? No way.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Apr 22, 2018 in Jira Software

How-to setup a secured Jira Software 7.9.0 on Ubuntu 16.04.4 in less than 30 minutes

...PermissionsStartOnly=true User=www-data Group=www-data ExecStart=/opt/jira/bin/startup.sh ExecStop=/opt/jira/bin/shutdown.sh TimeoutStartSec=120 TimeoutStopSec=600 PrivateTmp=true [Install] WantedBy...

2,096 views 14 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you