User not receive account activation email.

Hi,

My admin have created account and the person did't get activation link on thair email ID.

- We have checked that we are ising correct email address.

- We have also try to from "Having trouble logging in?".But not getting mail for that newly created account.

Please guide me further to get that account activation email for that new user.

 

2 comments

I had the same issue and ended up having to open a support ticket. That's probably your quickest solution. 

Now, For this do i have to create new account?

Can i create new account with same email Adress ?

And how can i delete this existing account first?

I would just open a support ticket with Atlassian - 

https://support.atlassian.com/contact/

And just tell them the problem you are having. 

Thanks for your suggetion. 

I have created  Support ticket and i will wait wor the solution for my issue.

Hey @DharaPatel_XByte_India

Do you receive a solution for your problem. We have the same Problem in our Team.

Yes my problem is resolved now.

Comment

Log in or Sign up to comment
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Monday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

711 views 6 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you