Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,554,378
Community Members
 
Community Events
184
Community Groups

PIR forms not loading first time?

Terry Brown
I'm New Here
I'm New Here
Those new to the Atlassian Community have posted less than three times. Give them a warm welcome!
Apr 13, 2023

hey folks - I have an incredibly odd situation that I'd love some help with.

 

We have a fairly standard (I think) Service Management setup, with:

- A templated 'Incident' form that creates open incidents

- A templates Post Incident Review form

 

All appears as it should do on the incident form.

 

But when our users click the 'Add PIR' button within an incident, on first load of the popup form, it seems to load up a generic form (even though they request type is set as 'Post Incident Review'.

 

If the user either: 

- Refreshes the page

- In the request type drop down, selects 'no incident type', then selects back to the 'Post Incident Review' request type

the correct, templated, Post Incident Review form is shown.

 

This is repeatable every time the 'Add PIR' button is clicked in the incident page.

 

Has anyone seen anything like this where the form doesn't load on first click, but a simple refresh of the page presents the correct form?

 

Thanks for any help.

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events