Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,463,507
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Jira seems slow since 08 dec 2022

Date: 08 Dec 2022

 

While accessing jira and creating new cards, then while searching for assignee names -> jira is taking time. can someone please help me with this issue.

Screen:

jira.png

 

Thanks

Pavan Shelar

2 answers

0 votes
Brant Schroeder Community Leader Dec 12, 2022

@pavan shelar and @Paul Krueger are you still having this issue?  I have seen it occur when an update happens and new JavaScript is pushed out.  I have fixed it by clearing my browser's cache.  Sometimes the cloud updates require information to reindex.  This could have been the issue and it usually takes a couple of hours to go away.  

0 votes
Dave Mathijs Community Leader Dec 08, 2022

Hi @pavan shelar welcome to the Atlassian Community!

Is it always the case? Do you eventually find the name?

@Dave Mathijs I'm able to find the name, but after searching for names page is taking more than 10 sec to show the search result.

Dave Mathijs Community Leader Dec 08, 2022

I've noticed a similar issue with a Clous site of a client of ours, a spinner after an action, sometimes even with a 500 - Internal Server Error.

I submitted a support request with Atlassian for this, troubleshooting still ongoing.

Thank you very much @Dave Mathijs for your quick support. 

We're seeing this as well. It's not impacting all of our agents, but it's certainly affecting some of them. 

Actually, I think this is impacting all agents. Here's how it was reported to me: It occurs when there is a user picker on a transition screen. Try to select an assignee, for example, and you get the spinning circle. Refresh and try again and it works great.

Oddly enough, I was able to duplicate that behavior, but only once. After the first occurrence and a refresh, the picker works as expected. image.png 

Like pavan shelar likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events