Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,457,346
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Clicking the "change status" button makes it disappear

Sometimes the "Status" button disappears when I click this button. I didn't found out if there is a specific flow which causes this. I think it happens when the Status is Open and after I send out a customer notification. I worked on 5 or 6 tickets today and it happened 3 times.

Screenshot 2022-12-08 133025.png

2 answers

I am also having this issue and others as of 12/6/22. I am having them only on Chrome and Edge browsers. I do not have issues on Firefox. 

I also am having various elements intermittently loading incorrectly on Edge and Chrome reported by multiple agents through multiple service desk projects.

  • Assignee's loading incorrectly on the que screen
  • Component dropdown not loading options on workflow screens
  • Error with queues loading after refreshing the browser
  • Canned responses (3rd party) extension not loading correctly.
  • Status drop-down disappearing after uploading an attachment to the issue

I have submitted a PCS ticket, but I wanted to share that with you all, in case you are experiencing similar issues.

Jack Brickey Community Leader Dec 09, 2022

Thanks for sharing! Please keep us posted on any response to your PCS.

0 votes
Jack Brickey Community Leader Dec 08, 2022

Hi @Ramon Boonstra ,

I have not experienced this particular issue. It sure feels like a browser related issue though. If you were able to reproduce it, then I would switch to another browser and retest it there.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS

Atlassian Community Events