Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,363,011
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Automation IF condition not working?

Hi

 

Really hope someone can help, I've managed to get the first part of the condition to work (as passed in the audit log) but for some reason its not assigning to the specific user? 

I'm also unable to work out what smart value is used for the assignee, as i want to add to the log to check what its doing....

Screen print below.

Screenshot 2022-08-08 100628.jpg

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted

Hi @Simon,

I think you need to add an "Else" block in your condition. From what I understand from your current rule, if a "I would like to discuss a service issue" request is created, then:

  • It adds the Request type value to the audit log
  • It assigns the issue to Simon
  • It adds the Assignee accountId to the audit log
  • It assigns the issue to "Unassigned" => you always end up assigning the issue to "Unassigned".

If you added an "Else" block, it would make your rule works like this:

  • If it's a "I would like to discuss a service issue" request, then it's assigned to Simon
  • Else it's assigned to "Unassigned"

Hope this helps!

- Manon

hi

 

Cheers.  Thanks for the help..

Like Manon Soubies-Camy likes this

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS

Atlassian Community Events