Time for Resolution SLA not appearing

Hi all,

Facing a strange issue, if you see the attached screenshot, you will notice that for some request types the SLA for Time of first response is not getting captured or saved. 

Please advise.Screen Shot 2017-11-16 at 3.35.25 PM.png

1 answer

1 vote
Jeremy Mooiman Community Champion Nov 16, 2017

Dear Mukesh,

How have you configured your Time to first response SLA's? Seeing that it only seems to happen to a certain request type, it might be due to the configuration that you use. Can you give some elaboration about that?

There have been bugs reported in certain versions of JSD regarding to the problem you are facing. Which version of Jira Service Desk are you using?

Friendly Regards,

Jeremy Mooiman

Dear Jeremy,

Thanks for your reply. As pointed by you, its only for a request type or two, I haven't made any configuration as such. 

Version for Jira Service Desk used by me I: 

JIRA Service Desk Application 3.3.0-OD-1000.2484.0

Mukesh

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira Service Desk

How the Telegram Integration for Jira helps Sergey's team take their support efficiency to the bank

...+ reading Fantasy). The same is true for him at the bank he works for: Efficiency is key when time literally equals money. Read on to learn how Sergey makes most of the time he has by...

309 views 2 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you