ServiceDesk Installation not working anymore

I've tried to upgrade ServiceDesk to a new version. The installer runs the install of SD v. 3.8.1 and finishes it. After copying the modified files (like server.xml ) I restart the service and Tomcat.

Usually there was no problem with that way to install updates/upgrades but since last week ServiceDesk doesn't work anymore. (It says it is licenced but not installed - but I've just finished the installer - and "programs and features" shows it as installed in Windows.

The normal JIRA (without SD) works fine. How can I get the SD to work again properly?

1 answer

0 votes

Hi Stefan,

If you go to my.atlassian.com and copy and paste the current Service Desk license does it work?  If you paste the license and you still get the same message please post a screenshot of any errors you recieved while trying to paste the license.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Thursday in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

409 views 1 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot