Problem with user mention and auto complete

Hi!

On my service desk, when I try to mention an user, I type the first letter of the name of my user after @ but there is no auto complete. As consequences the auto complete disappears at the second letter and even if I type the full name, I can't use the user mention.

I have a similar problem everywhere I have to use auto complete. For example, I want to ad my user to the group jira-administrators. So I type jira-administrator, I get the message "No matches". I add the missing "s" to have jira-administrators, JIRA find the group!

Can anyone explain the problem?

Thanks.

1 answer

1 accepted

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Emilee Spencer
Published yesterday in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: DeepAffects

Hello Atlassian Community! My name is Emilee, and I’m a Product Marketing Manager for the Marketplace team. Starting with this post, I'm kicking off a monthly series of Spotlights to highlight Ma...

37 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot