Issue with setting up a customer portal user via email

I invited a user from the service desk via their email address.  They received the email and clicked on the "visit portal" link.  They get to the portal and enter a full name and password but when they click "save and continue" nothing happens.  Am I missing a configuration step?

2 answers

Check the password strength settings, and ensure the password they are entering complies. 

Nathan, Thanks for the quick response. I have check our password policy and the password(s) being attempted all comply. I have replicated this issue using other emails addresses. -Billy

Hi Billy, Are you seeing any errors? Can you verify that the form is being submitted? Is any response being returned? Does it happen on different browsers?

Matthew, There are no errors shown and no response seen. I have tried several different browsers.

Hmmm, you might want to create a ticket at https://support.atlassian.com They can probably help dig into the details further :)

I have the same problem - Billy did you have any luck?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Asked Dec 06, 2018 in Jira Service Desk

Looking for teams who switched from email to Jira Service Desk

The Jira Service Desk marketing team is working on a guide to help new Atlassian customers switch from email to JSD and we'd love to hear from you! Please share: - What made you realize that i...

355 views 1 7
View question

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you