Is there something the matter with attaching images to Service Desk Requests? Edited

I have seen a few posts like this from our "customer" users:

2017-08-29 23_00_15-[IVITS-511].png

3 answers

1 accepted

Found a support issue:

https://jira.atlassian.com/browse/JSDCLOUD-5424

Workaround seems to be posting one image to a request, then saving the request, then adding issues and saving them individually after that.

0 vote
Jack Brickey Community Champion Aug 30, 2017

@Jim Baker,

can you provide more info? There isn't much to go on. It seems like what your customer is saying is that they are adding an attachment but some other file is actually attached. This seems very odd indeed. Have you been able to recreate?

Thanks, Jack.  I posted more information in a subsequent "answer."

Thanks Jack,

Here's another example.

The user was trying to add two images to the request, and instead, each time after the first image was added, it added another copy of the first image, rather than the next one she copied.

2017-08-31 08_45_22-[IVITS-499]-JIRA.png

 

The first customer, in my original post, was in Colorado, using Chrome.

The Service Desk customer in this comment is in Massachusetts, using Firefox.  

Basically, they're using Windows snipper to put images onto the clipboard, and then paste them wtih CTRL-V into the request.

When it works, it's a great improvement over needing to save the image file first, and then upload it.

I think I saw another example somewhere else, I'll keep my eyes peeled, and post it here when I find it.

If there's other information I can provide to help understand the issue, please let me know.

Regards,

Jim

Jack Brickey Community Champion Aug 31, 2017

@Jim Baker, I don't have experience with the tool but expect is either a compatibility issue w/ the tool or the paste action. I have to say that I have had mixed result w/ pasting images in Atlassian applications including the Community. Sometimes it works and some times i get a broken image lozenge. I typically save the image on my laptop and then browse/insert. 

I would suggest having your customer try this and see if it works. I would also suggest reaching out to Atlassian Support on this issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Mar 09, 2018 in Jira Service Desk

E.L. Fridge's take on education, Jira Service Desk, and creative Jira use cases

...word of mouth, so by 2016, we were working with several other entities on campus to implement Jira Service Desk . The Atlassian motto of “for every team” has really come true for us in this case. We...

966 views 2 14
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you