Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Imported attachments not visible on Customer Portal Edited

Hello,

We have same problem.

when an attachment share with customer it don't added as a comment. and not visible in portal for jira customers.

can you help me to resolve this

 

Thanks

Azadeh

1 answer

0 votes

Hello Azade,

Thank you for reaching out to Community!

For customers to see the attachments in the portal, it’s necessary to add it as a comment and not just add to the ticket.

Usually when we select the “Share with the customer” the attachments should be automatically added as a comment. Can you please confirm if this behavior is happening?

Does it show any information about the attachment in the portal? Sometimes depending on the renderer of the field, it will show the name instead of the thumbnail.

Regards,
Angélica

Hello  Angélica,

Thanks for answer,

My Problem is when “Share with the customer” attachment, it shouldn't automatically added as a comment and don't show in portal.

but, when attach a file in the comment and “Share with the customer” it show in portal.

my comment renderer is Wiki style renderer.

 

Thank you,

Azade

That's the correct behavior. When we add only an attachment and select "Share with customer", it will automatically add the attachment as a comment and the customer will be able to see in the portal.

When we select "Add to issue only" the attachment will be visible internally and then if the agent wants the customer to see, it's necessary to add a new comment with the attachment.

On the customer portal, the field "Attachments" is not visible, that's why it's necessary to add in the comments.

Hi @Angélica Luz ,

I have a similar issues, when you add an attachment via the attachment section and you select "Share with customer" it's not set as a comment and not shown on the portal.

Screen Shot 2020-03-16 at 16.01.24.png

Screen Shot 2020-03-16 at 16.01.13.png

The following does work when adding an attachment within a comment.

"When we select "Add to issue only" the attachment will be visible internally and then if the agent wants the customer to see, it's necessary to add a new comment with the attachment.""

Screen Shot 2020-03-16 at 16.02.11.pngScreen Shot 2020-03-16 at 16.02.28.png

So why is this behavior different?

Edit: You need to add text when adding just an attachment in the attachment section, then the attachment will be added as a comment and visible on the customer portal.

I still think this could be classified as a "bug" as it's not clear.

Hello @marc_koppelaar,

Welcome to Atlassian Community!

This issue that you are facing is indeed a bug, but it was already fixed.

This bug affects JSD 4.5.2, is this the version you are using?

To fix the issue, it's necessary to upgrade Service Desk to 4.7.2 which will be released in a few weeks.

Please, watch our Release notes page to receive updates about new versions.

Regards,
Angélica

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Jira Service Desk

The Complete Guide to Atlassian for ITSM

Hi Atlassian Community! This is Teresa from the Atlassian team. My colleague Paul Buffington @Buff and I are excited to share a brand new ITSM resource we’ve created – "The Complete Guide to At...

2,258 views 14 22
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you