Gadget names are not loading properly

When trying to load gadgets, names of the gadgets are not properly loaded.

Refer to the attached screenshotsGadgets.pngAverageAge_gadget.png

1 answer

2 votes

This is almost always a symptom that

  • the base url set incorrectly for JIRA
  • JIRA cannot reach it's own base url over the (local) network due to the network settings (routing or firewalls)
  • JIRA is not responding correctly to itself because SSL has been enabled but the setup is incorrect

(The last on is the one I stumble into 99% of the time).  The log should tell you which one it is straight away. 

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Thursday in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

415 views 1 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot