Error 500 in SLA in a Service Desk project

I create a project and every time a go to the SLA tab I'm getting a 500 error. I anybody will tell me to go to the logs in the logs directory there plenty of files and I don't know wich on to look for.

2 answers

0 votes
Pedro Souza Atlassian Team Jun 24, 2014

Hello Ricardo,

Take a look into your catalina.out log, it has more information about the issue.

My recomendation is to create a support ticket at support.atlassian.com, so you can attach all the logs, and we will be able to better assist you on this.

Cheers.

The problem is resolved, it was the time-zone incorrect setting.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Thursday in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

321 views 0 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot