Cannot get fresh evaluation installation to run Edited

Hi,

I have just installed a freah Jira Servicedesk on a fresh CentOS 7.3.1611 and cannot get it to run in another machine's browser (CentOS is Core). It seems to be able to reach tomcat but waits until it times out.

wget on localhost gets the index.html, though.

Everything looks fine in catalina.out, I guess, and in atlassian-jira-gc-XX.log (except a bunch of [GC (Allocation Failure)].

I am really new to this (hence the evaluation) and I'm at my wits' end.

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.
Gaston Valente Community Champion Sep 01, 2017

JC,

Is jira working if you try to access from the same machine?

If that's the case check if centos has iptables or some sort of firewall on.

Hey Gaston,

as I said, wget on the same machine works and gives me an index.hmtl.

iptables and firewalld are off on the server.

Gaston Valente Community Champion Sep 01, 2017

Some SELinux settings maybe? do you see something in the access log?

That's it! Thanks very much, Gaston!

SELinux was enforcing, I set it to persmissive now. (Should have seen that myself, sorry^^)

Thanks again!

Gaston Valente Community Champion Sep 02, 2017

Great !!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Aug 13, 2018 in Jira Service Desk

Jira Service Desk – Don’t be afraid, the journey begins with curiosity!

...be more productive while being fun to use at the same time. For some, getting started can be a bit intimidating. This is especially true if Jira Service Desk is your first exposure to Atlassian...

10,698 views 9 28
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you