It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Automation Not Linking Created Issues

Hi All,

I am having an issue where issues that I have created via the Automation Create Issue are not been linked to the Parent Issue this is creating a reporting nightmare.

Below is the automation setup I have implemented

2018-03-07_15-12-15.png

1 answer

0 votes

Hi Niel,

For us to better understand the issue, I'm going to need additional information.

  • Is just in this project, that you are facing this problem?
  • It used to work or it stopped recently?
  • Could you please send us an screenshot of the log of the automation?

With this information, I should be able to better help you.

Hey Gabriel,

 

I'm the original creator of this thread but I found the same issue. To answer your questions:

 

  • It's project wide.
  • Can't really tell as it's the first time i'm trying this.
  • I'll add the screenshot but it works as the log only validates the conditions. The conditions check out and the automation runs, it creates the new issue but it does not link it.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted in Jira Service Desk

Tell us how you've implemented Change Management

Hello Community 👋, I'm a product manager at Atlassian, looking at improving change management capabilities across our products. In particular, we're looking at bridging the gap between Dev & ...

283 views 0 5
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you