Assignee Issue

Issue - In some cases when a user creates an issue and then removes his name as the assignee, the issue still shows up in the users assign to me filter. However when the user opens the work item, the assignee is 'Unassigned'

2 answers

Hi Pedro,

I'm not specifically using the assigned to me gadget, but generically the filter view. 

So when I see the item in the filter view, in the assignee column the name of the user is present. But when i click on the item and open it the Assignee field shows "Unassigned"

0 votes
Pedro Souza Atlassian Team Sep 25, 2014

Hi Nikhil,

 

If you're talking about the "Assigned to me" Gadget in the Dashboard, check the refresh interval of the Gadget, try changing the interval to a short interval.

And also, check if refreshing the Gadget manually will update the filter results and if the Browser is refreshing the Gadget correctly.

 

Cheers.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Thursday in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

444 views 1 15
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot