attachment link error with issue in filename

if i upload an image to an issue and insert it into a comment where the filename contains the issue name:

for example wibble-MYPROJECT-210.jpg

the image does not correctly show in the comment as the MYPROJECT-210 is linking to the issue instead.

 

is there a way round this for image uploads?

1 answer

Hello Alan,

I just tried to do just the same - so inserted an Image named wibble-<issue-keyY.png. But I did not experience any problems. How did you do it? Did you use Attachement and what exactly do you mean with insert into a comment?

Hi,

when using wiki style rendering, you have the option to add the image you've attached to the be inside the comment. it is this bit which seems broken.

 

found a JIRA issue for it:

https://jira.atlassian.com/browse/JRA-32688

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published 8 hours ago in Statuspage

194 years of downtime: looking back on incident data from 2018

Statuspage customers logged more than 194 years of collective incidents in 2018. That’s a whopping 87% increase from the  104 years logged in 2017 , and we aren’t even through December yet....

20 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you