Weird display of issue type

In the list of issue types that are available while assigning an issue type to a field type, only one of our issue types is listed with a weird character (a white question mark on a black diamond background) between each character, something like "P?r?o?v?i?n?c?e?s? ?a?n?d? ?T?e?r?r?i?t?o?r?i?e?s?" instead of "Provinces and Territories".

This results in new fields not showing up on the issue type screen.

Please advice.

Thank you.

Codrin

1 answer

0 vote

I suspect someone has used an invalid coding type to write the name of the issue type in another program and then copied and pasted it into the name in JIRA.

As an admin, go to Admin ->  Issues -> Issue types, find the issue type and edit its name.  I'd blank out the existing text completely and then type it in rather than copy and paste.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

138 views 1 17
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you