Unable to load Zephyr plug-in

I have been trying, with little success, to load the Zephyr plug-in for JIRA Cloud. The load process is timing out - I am not otherwise getting any error messages. In the two hours since I started, I have managed to briefly get the plug-in to load once, but then after I viewed an Issue, going back to the plug-in failed again. I've checked the obvious reasons and the licence hasn't expired. Is there a known issue that I haven't seen yet? (PS: I'm a humble user, not a tech expert...)

2 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

I've seen a couple of other reports of this happening on Cloud.

We can't really help you - we'd need to see logs of the add-on trying to start up and so-on, which we can't get to on Cloud.

But loading a standard add-on in Cloud should work, and it's something Cloud should support - so I would raise this at https://support.atlassian.com - I think the others have done the same and Cloud support people have been able to fix it (although they've not reported back the reasons to me)

Of course, no sooner had I located the on-line help, composed and posted my question than I went back to JIRA and found the add-on working. Poot. Thanks for your response anyway!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published 6 hours ago in Jira Ops

Jira Ops Early Access Program Update #5: Three new ways to get a live Jira Ops demo!

Welcome to your weekly Jira Ops Early Access program update, where we’re sharing news and updates on Jira Ops progress as we work toward our 1.0 release. If you ever want to drop us feedback or ideas...

19 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you