Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

The links in the personal section doesn't appear Edited

For some reason, all the links that are appearing in one instance doesn't appear in other instance. All this is happening with just one instance and it used to display all the links before. All the custom links suddenly disappeared without any configuration changes.

Is this a bug with Jira Cloud? or it has to do with some configuration settings?

Unfortunately cannot reach out to Atlassian support team as this is on a free plan.

Image showing all the custom links(web-items):

image.png

 

Image where all the custom links disappeared:

image.png

1 answer

0 votes

Hello @Lavakumar Dukanam [Wittified Atlassian Apps],

Thank you for reaching out to Atlassian Community!

I can check on the history of your site that it was on the Standard plan and it was downgraded to Free. 

When did this issue start?

I see that yesterday Jira Service Desk and Confluence was deactivated, may I know if there was any other change regarding add-ons?

You mentioned that it appears on one instance and doesn't appear on the other one, are both using the same integrations and Plans?

Regards,
Angélica

Hi  @Angélica Luz 

Thanks very much for your response.

This issue is happening since Tuesday (22/09)

This instance worked fine and suddenly all the links in the profile section disappeared.

https://jdprasad1324.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

The below ones are the new instances where it doesn't display links in the profile section. (We created these to troubleshoot the above mentioned behavior)

https://dprasad.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

https://test132424.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

https://jjdprasad.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

 

The below instances work fine

https://lavadev1.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

https://lavadev3.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

https://lavadev4.atlassian.net/secure/BrowseProjects.jspa

 

Is there any reason only some instances work differently even though they have the same plan and configurations?

 

Let me know if you need more information

Thanks

Lava

Thank you for the details, @Lavakumar Dukanam [Wittified Atlassian Apps].

I can see that many add-ons were deactivated on September 23, that's the reason why it was not showing on the profile menu anymore:

Screen Shot 2020-09-28 at 12.07.32.png

The links on the profile menu depend on the development of each add-on, not all will show on the profile. Also, this is not linked to the profile, but to the site. With this said, you need to make sure to install the same add-ons on all Jira sites.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
FREE
TAGS
Community showcase
Posted in Jira Core

How to manage many similar workflows?

I have multiple projects that use variations of the same base workflow. The variations depend on the requirements of the project or issue type. The variations mostly come in the form of new statuses ...

4,567 views 12 8
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you