Some images in Atlassian online documentation are not displaying

2 answers

Hi Perry,


Have you tried in a different browser? The images are loading for me.

Thanks Adalberto,

I really think this is at the network layer, not the presentation layer. When I do a DNS lookup for the server where the images are hosted (extranet.atlassian.com), it doesn't resolve to an IP. I've tried on two different networks (home and work).

 

Since you suggested it, however, here's the list of browser configurations I've tried and the images don't load on any of them:

OS X: Safari, Chrome, Firefox
Windows Vista: IE 9, Chrome 

 

My guess is that you already have access to the Atlasssian Extranet, but that most of the public doesn't. What happens when you do an nslookup on extranet.atlassian.com? Does it resolve to an IP? Can you try the links above on a non-Atlasssian network?

It seems like this is fixed - the images are now hosted on a publicly accessible network.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Thursday in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

594 views 2 15
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot