Shared Dashboar: widgets don't work for other user

I created a dashboard, customized it, then shared it with "everyone". I had someone else look using their account, and the widgets are not appearing for them. Instead, it says:

"The filter configured for this gadget could not be retrieved. Please verify it is still valid on the issue navigator."

Whereas for me, it looks fine.

1 answer

1 vote

Have you shared the filter behind the gadget as well?  That's the usual culprit (bit of a pain that we have to remember to do both!)

Ugh, that's probably it. I'll take a look.

Thanks Nic. I made the correction.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published 13 hours ago in Hipchat

Moving from Hipchat to Stride? Here’s what you’ll love

Heya, Hipchat friends! We’re so happy you’re checking out   Stride. Whether you know it or not, you have been instrumental in making Stride come to life. Every feature, design, and functionality...

40 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you