Post Restoration from XML - I do not see my AGILE

I have restored from my xml file and I do not see my agile functionality.

2 answers

Do I restore agile plugin separately ? My source and destination jira version is same. I am just creating a duplicate environment with a different DB , that's all

What JIRA Version do you have? Check the JIRA Agile add-on if it's enabled or not. You may have to install it again.

Umm I am using 6.3.4 - and hey guess what , I upgraded and it's back no worries :-) , looks like after jira upgrade , there was a version mismatch

So it's the culprit! Good to know it's working again!

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Teodora [Botron]
Published Feb 15, 2018 in Marketplace Apps

Jira Inferno: The Nine Circles of Jira Administration Hell

If you spend enough time as a Jira admin - whether you are managing a single, mid-sized instance, a large enterprise one or juggling multiple instances at once - you will eventually find yourself in ...

1,209 views 6 19
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot