No issues are appearing after restoring from XML backup

I need to upgrade from JIRA 6.0.8 to something... less end of life.  I have a test server running now and I attempted to restore data on that server.  I received no errors, but no issues are available.  I see projects, users, etc - pretty much everything except the issues.  Any idea of what happened?

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer
Joseph Pitt Community Champion May 12, 2016

Have you tried running a re-index?

Getting the following: JIRA is unable to perform a background re-index at this time because the index files are either missing or corrupted.JIRA is unable to perform a background re-index at this time because the index files are JIRA is unable to perform a background re-index at this time because the index files are either missing or corrupted.either missing or corrupted.

THANK YOU - so while indexing on its own didn't work, this set me on the right path.  Further investigation revealed that this was likely due to a plugin issue.  I entered safe mode and rebuilt the index, exited safe mode, rebuilt index again, and everything looks good.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Statuspage

Introducing Statuspage Getting Started guides! First up: What is Statuspage?

Over the next several weeks we'll be sharing some of our Getting Started guides here in the community. Throughout this series of posts, we'd love to hear from customers and non-customers ab...

243 views 4 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you