Jira wallboard won't play

I just created a JIRA wallboard.  It runs fine on my own computer, but when I try to run it on another computer (same JIRA user, same browser, same OS) it doesn't run.  Nor does it give me any errors to troubleshoot.  It just shows a black screen with a blue "play" triangle.  Am I missing some kind of browser plugin?

Browser: IE11

OS: Windows 8

JIRA Version: 6.3.15

1 answer

1 accepted

Hi Judy,

Wallboard does not require any plugin. Did you try to have a look to the browser's console (F12) on the machine with the problem?

Cheers,

Fred

Thanks for the tip, you put me on the right path.  The non-functioning browser was displaying in Document Mode 7, while the functional was using Edge.  I switched over to Edge in the second browser and now it's working fine.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

984 views 3 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you