Issue with Create project subitem.

I am trying to create a subitem for an already existing issue. I click on create subitem button on the top. I get a pop up page which has multiple tab. I fill in each tab which field values. When I click create button I get a view page with details that i filled in each tab. I see half the data is missing. I click the edit button to see if the field values still exist. But they aren't there anymore. What could have caused this data loss? Why doesn't all the values get added to the view page.

1 answer

0 vote

It sounds like your admins have put fields on the "create issue" screen, but not added them to the "view issue" screen.

There are only two screens create issue and edit issue. default screen is create issue screen. I see few values are added on the default page and  few go missing. 

Yep, so create has all the fields, and view does not.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

77 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you