Format Description on a Custom Field Not Displaying Correctly

Trying to Format Description under a custom field and getting extra line in the results.  The last example is what we are trying to display.  What are we doing wrong to get the Extra line in there after the Description?

Any help is greatly appreciated.

 

image2016-8-1 17:55:27.png

 

 

2 answers

This widget could not be displayed.
Steven Behnke Community Champion Aug 01, 2016

Wikicode should give you an extra line if you type two line-returns –

\\ \\
This widget could not be displayed.

We are not trying to add the extra line we are trying to remove the extra line after Description and before (What

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in Statuspage

What are your best incident management tips and stories? #HugOps

 👋Community members! Downtime happens. And great incident response takes a village. Teams like Support, Dev, SRE, Ops, IT, and Marketing have to come together to resolve the problem while keep...

64 views 2 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you