Emails not working again?

I have new users today and they are not receiving their log in emails.  Moreover their user pages do not reflect the credentials were recently sent, it still reflects a few days ago when the accounts were set up.  They need access, and I cannot set their passwords, so what's the deal with the email?

1 answer

1 accepted

0 vote
Timothy Chin Community Champion Dec 13, 2016

If this is a Cloud instance, you should get a support issue up with Atlassian (https://support.atlassian.com/customer/servicedesk-portal).

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Bridget Sauer
Published Thursday in Marketplace Apps

Calling all developers––You're invited to Atlas Camp 2018

 Atlas Camp   is our developer event which will take place in Barcelona, Spain  from the 6th -7th of   September . This is a great opportunity to meet other developers and get n...

85 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you