Email attachments failing to display in Jira issues

Although images used to successfully get attached to issues when automatically created via the Jira Mail Handler. Recently, for some unknown reason we are seeing the message "Unable to render embedded object: File name not found." on the issues, 

 

 

2 answers

0 vote
Peter DeWitt Community Champion Sep 25, 2017

Tony, are you using special characters in the attachment names?  I know these can cause issues.

Hi Peter, no, one example file is just called "image003.png"

Regards

Tony

We are having the same issue with copy/paste images when creating a new issue (manually). We have been editing the issue after the fact an adding the picture in then which seems to be working. This is only on new issues.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published 6 hours ago in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

18 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you