Colors are not being applied

This question is in reference to Atlassian Documentation: Configuring the look and feel of your JIRA applications

Hello,

We are experiencing an issue with jira... Yesterday we edited the 'Look and Feel' section, we uploaded our company logo and the color scheme was automatically applied based on the logo colors...

But, today, it is reverted to default! The logo is there, but colors are reverted and we cannot change them. For instance, we specify white Header Background color, but it doesnt apply... the header background is still blue...

 

Can you help us with this? thanks in advance!

2 answers

1 accepted

This widget could not be displayed.

I see, thanks.. Any idea when this will be fixed? 

This widget could not be displayed.

Hi Amir,

you should watch this ticket.

https://jira.atlassian.com/browse/JRA-64904

Br, Jochen

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

126 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you